فرآيند دندانپزشكي :

كاركنان سطح 3 بيمه تكميلي جهت استفاده از خدمات دندانپزشكي تا سقف تعيين شده در مراكز طرف قرارداد مي توانند با ارائه كپي كارت ملي به مراكز ذيل مراجعه نمايند:

1- درمانگاه صدف – خيابان انقلاب اسلامي  (نادر سابق) ،  جنب كوچه فرزانه ، طبقه فوقاني فروشگاه مكوندي،

تلفن : 32341178

2- درمانگاه لبخند- بلوار زرهي ، روبروي فرعي بعثت ، طبقه فوقاني داورخانه اكسير- تلفن: 38305783

3- درمانگاه ميلاد ، ابتداي بلوار چمران ، روبروي استخر انقلاب – تلفن : 36264337

4-درمانگاه حكمت – بلوار پاسداران (زرهي) ، بالاتراز هوابرد- تلفن : 6488585

5- درمانگاه بيمارستان قلب الزهرا(شهيد حجازي) ، بلوار سيبويه ، سه راه آستانه – تلفن : 37365214

6- درمانگاه ثامن الائمه ،  كلبه ، بلوار نصر ، جنب خيابان كسري – تلفن : 37319838

7- كلينيك دكتر فربدان ، خيابان قصرالدشت ، نرسيده به چهارراه زرگري ، مقابل كوچه 65- تلفن: 36270896 – 36275470

8- مطب دكتر كيانوش حميري ، خيابان ملاصدرا ، مجتمع آتوسا ، تلفن : 32347262

9- مطب دكتر بهنوش حسيني ، خيابان انقلاب اسلامي ، نبش سه راه ديواني ، جنب بانك تجارت- ساختمان شايان – طبقه دو ،  واحد 5. تلفن: 32304571

جهت استفاده از خدمات دندانپزشكي در مراكز غير طرف قرارداد ، مي بايست بيمه شده پس از انجام خدمات دندانپزشكي ، مدارك مربوطه را پس از تائيد دندانپزشك معتمد بيمه ، تحويل نمايندگي بيمه كوثر در ساختمان مركزي دانشگاه (طبقه زيرزمين) بدهد.

اسامي دندانپزشك هاي معتمد بيمه كوثر:

1- آقاي دكترسعيد نعمتي ، ساعات مراجعه : روزهاي يكشنبه و سه شنبه ساعت 12-11 صبح در دفتر بيمه كوثر واقع در طبقه زيرزمين ساختمان مركزي دانشگاه،

بعد از ظهر ها (همه روزه ) :  به آدرس خيابان شهيد فقيهي ، تقاطع معدل و صورتگر ، ساختمان معدل ، طبقه اول ،تلفن  32339830

2- دكتر كيانوش حميري ، آدرس خيابان ملاصدرا ، مجتمع آتوسا تلفن 32347262

3-دكتر بهنوش حسيني  ، خيابان انقلاب اسلامي ، نبش سه راه ديواني ، جنب بانك تجارت ، ساختمان شايان ، طبقه دو ،تلفن 32304571

مدارك مربوطه :

علاوه بر تكميل فرم اعلام خسارت و ارائه كپي صفحه اول دفترچه بيمار موارد زير رعايت شود :

نسخه حتما بايد در سربرگ آدرس دار پزشك يا مراكز درماني مربوطه ارائه گردد(نسخه نوشته شده در برگ دفترچه بيمه قابل قبول نيست) همچنين مي بايست  داراي مهر وامضاء دندانپزشكي معالج باشد و نام بيمار در آن ذكر شده باشد.

عصب كشي: ناحيه دندان و تعداد كانال عصب كشي مشخص باشد . عكس قبل و بعد از عمل نيز ضميمه باشد.

ترميم: ناحيه دندان ، تعداد سطوح ترميم و نوع مواد مصرفي (كامپوزيت يا ...) بايد مشخص شده باشد.

در مورد ترميم هاي بالاي سه سطحي (بيلد آپ) ارائه عكس بعد از عمل ضروري است .

روكش : ناحيه دندان ، تعداد واحد روكش و جنس روكش مشخص باشد(جهت روكش بالاي دو واحد ،ارائه گراف قبل و بعد ضروري است)

جراحي : ناحيه دندان و نسج سخت يا نرم بودن جراحي مشخص باشد(گراف بعد ا زعمل نيز ضميمه پرونده باشد) .

نكته بسيار مهم : پرداخت هزينه ايمپلنت فقط در صورت انجام توسط متخصصين مربوطه (لثه ، فك و صورت ، پروتز) و تكميل كل كار از جراحي ،كاشت فيكسچر و نصب پروتز در طول مدت قرارداد قابل پرداخت مي باشد.

مدارك لازم جهت پرداخت هزينه ايمپلنت :

جهت جراحي ارائه 2 عدد گراف Opg اوليه و پايان كار،

جهت فيكسچر lable مخصوص نصب روي سرنسخه پزشك،